Camping Eldorado
Camping Eldorado is een kleine camping in het plaatsje Groet, een door bossen, duinen en oud polderlandschap omsloten Noord-Hollands kustplaatsje welke nog de rust uitstraalt van vroeger.

De gasten van Camping Eldorado worden veelal vaste gasten. Wandelaars, fietsers, rustzoekers... Ze vinden de charme van een waddeneiland - kleine dorpjes, bossen, duinen, strand, weide en dijken - maar dan dichter bij huis en zonder overtocht.
Eldorado is van oorsprong een kleinschalige boerderij met melkvee en schapen, en heeft daarnaast al vanaf het begin van de vorige eeuw een kampeerterrein voor vakantiegangers, rustzoekers, schrijvers en kunstenaars. Het is daarmee een van de oudste kampeergelegenheden in de streek en heeft nog altijd de charmante uitstraling van weleer. Tegelijkertijd is Camping Eldorado helemaal van deze tijd als het gaat om voorzieningen zoals een modern sanitair en zonnepanelen.

Er zijn kampeerplekjes in het bos en op het veld, en voor de luxere kampeerders een pipowagen, een caravanhut, een blokhut en een zomerhuisje. Zie: 'Geen tent?' voor meer informatie. Er is ook een klein winkeltje en een terras voor een (h)eerlijk kopje koffie.